Ha båt i en modern båtklubb

Som båtägare i Boat Club delar du din båt med övriga medlemmar och får samtidigt tillgång till de andra båtar i Cluben. Du slipper allt underhåll och kan tjäna pengar på båten! När nån bokar din båt så får du automatiskt poäng insatt på ditt Club-konto. Dessa poäng kan du sen använda på ett par olika sätt. Du kan använda dem för att boka en annan båt i Cluben eller låta dem ackumuleras och senare lösa in poängen mot båtservice eller ta ut det som kontant ersättning. Vi hand om allt praktiskt och administrativt. ✓ administrering av betalningar och bokningsschema ✓ visning och genomgång av båten med nya medlemmar/kunder ✓ kontroll och besiktning av båten efter uthyrd period ✓ vi dyker och fotograferar botten mellan varje uthyrning  

Moderna och kontrollerade båtar

Seafaring-34S Båtarna som ingår i Cluben ska max vara 8 år gamla. Dvs du kan ansluta en båt du redan har eller köpa en båt för att lägga in i Cluben. Vill du köpa båt så hjälper vi gärna dig! Vi har kontakt med återförsäljarna och kan även hjälpa till med finansieringen. Alla båtar som ingår i Cluben kontrollerar vi först, både avseende skick men också om det är en modell det finns efterfrågan på.  

Fullservice av din båt

Som båtägare i Cluben behöver du inte tänka på underhållet av båten. Allt sånt sköter vi! Båtarna som ingår i Cluben tar vi hand om och servar hela året. Vi ordnar brygg- och vinterplats, samt tar hand om all höst-, vinter- och vårservice. Club-poängen du ackumulerat under säsongen betalar normalt din fullservice (beroende på hur mycket du nyttjat andra båtar) och överskotts-poängen betalas ut som kontant ersättning.

Kontakta mig för mer information​